Juha

Moro risteilijät,

eli nyt on sviittikin varattu ja kun Kakekin lähti messiin, niin hinta on nyt sen 65€/kärsä. Muutamalle on vielä tilaa, koska jouduin ottamaan 3 hyttiä + sviitin. Ja aamupalat on siis messissä.

HUOM 1: Laittakaa syntymäajat (pp.kk.vv) tämän viestin perään tällä viikolla!!!

HUOM 2: Risteilyn eräpäivä on 8.4, eli rahat pitää siis laittaa jengin tilille heti!!! Peten risteilyn jengi luonnollisesti maksaa.

PS: Nyt kun on vaan lähtökohtaisesti 11 lähdössä, niin sakkokassa tulee tehokkaammin käytöön :). Sinkku-Masan unelmaristeily.. No ehkä saunalle voidaan pari lavaa tuoda.

aki

maksu

Antti

16.04.85

Juha

Moi risteilylle lähtijät,

Varasin 3kpl 4 hengen hyttejä pe 6.5 klo 18.30 lähdölle Länsisatamasta. Siellä oli joku tarjous ja siihen sai aamupalat messiin. Oli vaan B-luokan neljän hengen hyttejä jäljellä ja hinta olis about 30€/lärvi. Jos otetaan sviitti, niin hinta nousee noin 65€:n/lärvi. Mitä mieltä?

Patrik

Sviitti ehdottomasti.

Vesa

Sviitti ehdottomasti! Kiva ottaa mukia samassa tilassa.

Risto

!! Uudet kakkospaidat !!

Ne jotka saivat nyt uudet yksittäiset Puman mustat kakkospaidat, tilitykset paidasta jengin tilille kiitos. Ei siis koske niitä joille tuli syksyllä kokonaan uusi setti peliasuja, infoan niistä vielä tarvittaessa erikseen. Hintaa kakkospaidoille tuli siis painatuksineen kaikkineen 31e kpl. Jengin tilitiedot alla ja kuittaukset taas tähän vastauksena.

Aihe: Kakkospaidat
Summa: 31e
Eräpäivä: 20.11.2015
Saaja: Puotinkylän Valtti / SB1
Viitenumero: 20158
Pankkiyhteys: IBAN FI21 4055 0011 4138 75
BIC HELSFIHH

aki

Kuitti

Vesa

Pergules, tämä pääsi unohtumaan. Asia kuitattu, kirjaa Fägi mulle femma sakkoa

Matti

Lisenssi hoidettu.

(poistettu pelaaja)

Jou jätkät!!Meikäläisen Valtti-ura on tullut tältä erää päätökseen.En saanu duunista hoidettua sellasia
vuoroja että treenaminen onnistuisi.Kiitos menneistä vuosista ja tsemiä ens kauteen!Ja ikiksissähän te melkein kaikki jo pelaatte ni siellä jatketaan!!#29